GM – Piragüisme (Cicle Inicial i Cicle Final) – Aigües tranquil·les, Aigües braves i Guia Recreatiu2020-03-19T11:21:15+00:00

EEGM – Piragüisme (Cicle Inicial i Cicle Final) – Aigües tranquil·les, Aigües braves i Guia Recreatiu

Per organitzar, adaptar, dinamitzar i dirigir l’entrenament en l’etapa de tecnificació esportiva en piragüisme d’aigües tranquil·les; portar embarcacions d’esbarjo de fins a 6 metres d’eslora i potència màxima inferior a 40 kW; organitzar, acompanyar i tutelar els esportistes durant la participació i organització d’activitats, competicions i esdeveniments propis d’aquest nivell o inferior, tot això d’acord amb les directrius establertes en la programació de referència, amb les condicions de seguretat i amb un nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels esportistes participants en l’activitat.

Els piragüisme es divideixen en tres grans modalitats esportives: Aigües tranquil·les, aigües braves i guia recreatiu en aigües braves. A diferència d’altres modalitats esportives el piragüisme te un cicle inicial comú. Totes les modalitats les pots aprendre a la nostra escola que és pionera en aquesta formació.

Què aprendràs?

Bloc comú: bases del comportament, organització i legislació i primers auxilis, esport per a discapacitats i esport adaptat, bases psicopedagògiques de l’ensenyament, bases de l’entrenament esportiu i gènere i esport.
Bloc específic: Tècnica en Aigües Braves, Tècnica en Aigües Tranquil·les, Tècnica de Caiac de Mar, Tècnica de Caiacpolo, Organització d’Esdeveniments d’Iniciació en Piragüisme a cicle inicial comú.
Escola de Piragüisme, Piragüisme Adaptat, Organització d’Esdeveniments en Piragüisme i Perfeccionament Tècnic en Piragüisme en Aigües Tranquil·les, Entrenament en Aigües Tranquil·les, Maneig d’Embarcacions de Recreo. Perfeccionament Tècnic del Piragüisme d’Aigües Braves, Seguretat, Lectura i Material Tècnic en Piragüisme d’Aigües Braves, Preparació Física del Piragüista en Aigües Braves, Perfeccionament Tècnic en Caiac, Perfeccionament Tècnic en Bot i Hidrotrineu, Expedició Logística i Materials, Seguretat en Itineraris Guiats
Pràctiques: formació pràctica en centres de treball.

Requisits d’accés (un dels següents)

Títol d’ESO o prova d’accés als CFGM.
Prova d’accés específica superada. Requereix una part de preparació del caiac i una de tècnica concreta en el cicle inicial (al juny) i superar la prova d’accés al cicle final si és de modalitat de aigües braves o recreatiu guia d’aigües braves (al juny)

Hi col·labora

Federació Catalana de Piragüisme

Durada

Cicle inicial (intensiu-tardor i estiu)
120 h de la prova d’accés, 300 h al centre i al mar o estany i 150 h de pràctiques en centres de treball.
Cicle final (primavera i estiu)
Aigües tranquil·les: 450h al centre i al mar o estany i 150h de pràctiques en centres de treball.
Aigües braves: 120h de la prova, 460h al centre i a la platja i 150h de pràctiques en centres de treball.
Recreatiu guia en aigües braves: 240h de la prova, 530h al centre i a la platja i 150h de pràctiques en centres de treball.

On s’imparteix

Escola Pia Sarrià*
Immaculada, 25-35 – Barcelona
Tel. 93 212 09 08
infosarriare@escolapia.cat

*Pendent d’autorització

Demana informació
Altres estudis d’ensenyament esportius