GS – Laboratori clínic i biomèdic2020-03-18T12:25:13+00:00

CFGS – Laboratori clínic i biomèdic

Vols treballar en un laboratori hospitalari o de recerca?  Vols treballar en un laboratori alimentari? I en un banc d’òrgans i teixits?

Què aprendràs?

Tot el procés des del moment que reculls una mostra, com la conserves, la manipules i li fas les proves necessàries per valorar l’estat de salut de la persona. T’ensenyarem el funcionament de l’organisme, et formarem perquè aconsegueixis la destresa per manipular els materials i equips de laboratori i les diferents tècniques diagnòstiques per determinar si els valors obtinguts són normals o estan alterats.

Requisits d’accés (un dels següents)

Batxillerat aprovat.
Prova d’accés als CFGS aprovada.
Tenir el títol de tècnic de qualsevol família professional
COU o el preuniversitari aprovat.
Tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics.

I desprès, què?

Accedir al món laboral com a tècnic/a (en laboratori de diagnòstic clínic, en laboratori…), delegat/da comercial de productes hospitalaris i farmacèutics…
Accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS.
Estudiar un altre CFGS.

Durada

2.000 hores (1.560 en un centre educatiu i 440 hores de formació en laboratoris de reconegut prestigi) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Hi col·labora

Health Diagnostic (GRUPO QUIRONSALUD)

On s’imparteix

Escola Pia Nostra Senyora (Erasmus+)
Diputació, 277 – Barcelona
Tel. 93 488 11 66
nostrasenyora@escolapia.cat

Demana informació
Veure tots els estudis de Formació professional