GS – Futbol (3r Nivell)2020-03-18T12:46:08+00:00

EEGS – Futbol (3r nivell) 

Vols planificar i dirigir l’entrenament físic d’esportistes i equips de futbol, dirigir la participació d’esportistes i equips de futbol en competicions de nivell mitjà i alt?

Vols treballar en centres d’alt rendiment esportiu, en centres de tecnificació esportiva, en escoles de futbol, en clubs i associacions esportives, entre d’altres?

Què aprendràs?

Bloc comú: biomecànica de l’esport, entrenament d’alt rendiment, fisiologia de l’esforç, gestió de l’esport, psicologia de l’esport d’alt rendiment, sociologia de l’esport d’alt rendiment.
Bloc complementari: esport adaptat i aplicacions informàtiques i mitjans multimèdia.
Bloc específic: desenvolupament professional, direcció d’equips, metodologia de l’ensenyament, preparació física, regles de joc, seguretat esportiva, tàctica i sistemes de jocs i tècnica individual i col·lectiva i projecte final.
Pràctiques: formació pràctica en centres de reconegut prestigi.

Requisits d’accés (un dels següents)

Títol de grau mitjà de futbol.
Títol de batxillerat i equivalents acadèmics, o curs d’accés a grau superior o la prova general d’accés a grau superior.
Cal acreditar l’experiència adquirida, després de l’obtenció del títol de tècnic/a esportiu/va, com a entrenador/a titular d’equips de futbol que participin com a mínim una temporada.

Hi col·labora

Federació Catalana de Futbol (FCF)

Durada

3r nivell (setembre-maig)
675 h al centre durant el curs acadèmic i 200 h de pràctiques en centres de treball.

On s’ imparteix

Escola Pia Sarrià
Immaculada, 25-35 – Barcelona
Tel. 93 212 09 08
infosarriare@escolapia.cat

Demana informació
Altres estudis d’ensenyaments esportius