CFGS – Educació infantil

Vols treballar com a educador/a infantil en una aula, en programes específics de treball amb infants de 0 a 6 anys, o donant suport familiar?
Vols ser educador/a en activitats d’oci i temps de lleure, en ludoteques, biblioteques, casals, esplais, o cases de colònies?

Què aprendràs?

Didàctica de l’educació infantil; autonomia personal i salut infantil; el joc infantil i la seva metodologia; expressió i comunicació; desenvolupament cognitiu, motriu i socioafectiu; habilitats socials; intervenció amb famílies i atenció a menors; projecte d’atenció a la infància; primers auxilis; formació i orientació laboral; empresa i iniciativa innovadora; formació en centres de treball; didàctica de l’anglès amb infants, pràctiques psicomotrius, i cançons de falda infantils.

Requisits d’accés (un dels següents)

Batxillerat aprovat.
Prova d’accés als CFGS aprovada.
Tenir el títol de tècnic de qualsevol família professional
COU o el preuniversitari aprovat.
Tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics.

I desprès, què?

Accedir al món laboral com a educador o educadora infantil en el primer cicle d’educació infantil, en institucions i/o en programes específics de treball amb infants de 0 a 6 anys en situació de risc social, i en programes o activitats d’oci i temps lliure infantil.
Accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS .
Estudiar un altre CFGS.

Formació especialitzada i acreditacions

Títol de monitor de lleure infantil i juvenil i Preparació de les PAP per accedir als Graus en Educació Infantil i Educació Primària.

 

Durada

La durada és de 2.000 hores (1.617 en un centre educatiu i 383 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics amb horari compactat.

Hi col·labora

Fundació Adhara, Abacus, Ludoteca La casa dels colors, EMB La casa dels nens, Escola Bressol Apol·lo 10, Escola Pia de Catalunya, Escoles Infantils Happy Way, Universitat de Manresa, Blanquerna – Universitat Ramon Llull i Fundació Nexe

On s’imparteix

Escola Pia Sant Antoni – matí
Ronda de Sant Pau, 72 – Barcelona
Tel. 93 441 06 05
santantoni@escolapia.cat

Escola Pia de Mataró
Plaça Santa Anna, 1 – Mataró
Tel. 93 755 61 59
mataro.fp@escolapia.cat

Demana informació
Veure tots els estudis de Formació professional

Qui som
Centres
Serveis
Porta obertes
Contacte
Beques
FP online

ESCOLA PIA CATALUNYA
tel. +34 93 441 00 04
Ronda Sant Pau 80
08001 Barcelona

Copyright © 2020 | www.escolapia.cat | Avís Legal