GS – Documentació i Administració Sanitàries2020-06-11T16:42:22+00:00

CFGS – Documentació i administració sanitàries

Vols aprendre a definir i organitzar processos de tractament de la informació i documentació clínica, extraient i registrant dades, codificant-les i validant la informació, garantint el compliment de la normativa, així com intervenir en els processos d’atenció i gestió de pacients i de gestió administrativa en centres sanitaris?

Què aprendràs?

Gestió de pacients; terminologia clínica i patologia; extracció de diagnòstics i procediments; arxius i documentació sanitaris; ofimàtica i processament de la informació; codificació sanitària; atenció psicosocial al pacient-usuari; validació i explotació de dades; gestió administrativa sanitària; formació i orientació laboral; emprenedoria; projecte de documentació i administració sanitàries; formació en centres de treball.

Requisits d’accés (un dels següents)

Batxillerat aprovat.
Prova d’accés als CFGS aprovada.
Tenir el títol de tècnic de qualsevol família professional
COU o el preuniversitari aprovat.
Tenir altres estudis equivalents a efectes acadèmics.

I desprès, què?

Accedir al món laboral com a responsable tècnic/a de codificació de documentació sanitària, d’arxius d’històries clíniques, d’avaluació i control de qualitat de la prestació sanitària, assistent d’equips de recerca biomèdica, entre d’altres.
Accedir a qualsevol estudi universitari oficial de grau. Les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris ECTS.
Estudiar un altre CFGS.

Durada

2.000 hores (1.650 en un centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

On s’imparteix

Escola Pia Vilanova i la Geltrú
Rambla de Salvador Samà, 114-116
Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 815 08 75
vilanova@escolapia.cat

Demana informació
Veure tots els estudis de Formació Professional