Auxiliar de pastisseria i de forneria
Els programes de formació i inserció (PFI) són cursos, d’un any acadèmic de durada, per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han promocionat l’ ESO i que volen continuar la seva formació. L’ objectiu dels PFI és proporcionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l’ altre, l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.
Vols treballar com a ajudant de pastisser i de forner; preparar la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i treballar actituds que contribueixin al teu creixement personal?
Què aprendràs?
- Aprendràs a rebre, preparar i processar matèries primeres i auxiliars per a la poducció en indústries alimentàries, aplicant protocols establerts per a l’elaboració i envasament de productes i per a la preelaboració, elaboració i presentació d’elaboracions senzilles de pastisseria i fleca, tot realitzant operacions senzilles, operant amb la qualitat indicada i observant les normes d’higiene alimentària, prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental corresponents.
- Faràs pràctiques en pastisseries i forneries, i empreses del sector (Mòdul A obligatòri).
- Desenvoluparàs recursos personals i habilitats socials, coneixeràs l’entorn professional i obtindràs aprenentatges instrumentals bàsics (Mòdul B obligatori).
- Obtindràs el títol de graduat/ada en ESO (Mòdul C voluntari).
Durada
1.000 hores, un curs acadèmic.
On s’imparteix
Escola Pia Salt (Dual)
Francesc Macià, 57 – Salt
Tel. 608 28 11 23
salt@escolapia.cat