Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics2020-06-16T12:15:13+00:00

Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips informàtics

Els programes de formació i inserció (PFI)  són cursos, d’un any acadèmic de durada, per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han promocionat l’ ESO i que volen continuar la seva formació. L’ objectiu dels PFI és proporcionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l’ altre, l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Vols treballar fent el muntatge i manteniment de sistemes informàtics; preparar la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i treballar actituds que contribueixin al teu creixement personal?

Què aprendràs
  • Aprendràs a realitzar operacions auxiliars de muntatge i manteniment de sistemes microinformàtics, perifèrics i xarxes de comunicació de dades, operant amb la qualitat indicada i actuant en condicions de seguretat i de protecció ambiental amb responsabilitat i iniciativa personal.
  • Faràs pràctiques en empreses del sector (Mòdul A obligatori).
  • Desenvoluparàs recursos personals i habilitats socials, coneixeràs l’entorn professional i obtindràs aprenentatges instrumentals bàsics (Mòdul B obligatori).
  • Obtindràs el títol de graduat/ada en ESO (Mòdul C voluntari).
Durada

1.000 hores, un curs acadèmic.

On s’imparteix

Escola Pia Mataró (Dual)
Plaça Santa Anna, 1 – Mataró
Tel. 93 755 61 59
mataro@escolapia.cat

Escola Pia Igualada (Dual)
Plaça Castells, 10 – Anoia
Tel. 93 803 27 00
igualada@escolapia.cat

Demana informació
Cursos d’Accés a Graus