Auxiliar en establiments hotelers i de restauració2020-06-16T12:13:49+00:00

Auxiliar en establiments hotelers i de restauració

Els programes de formació i inserció (PFI)  són cursos, d’un any acadèmic de durada, per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han promocionat l’ ESO i que volen continuar la seva formació. L’ objectiu dels PFI és proporcionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l’ altre, l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Vols treballar com a professional bàsic en cuina i restauració; preparar la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i treballar actituds que contribueixin al teu creixement personal?

Què aprendràs?
  • Aprendràs les operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles en l’àmbit de la producció en cuina i les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client, seguint els protocols de qualitat establerts, observant les normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció medioambiental, amb total responsabilitat.
  • Faràs pràctiques en empreses del sector, cuines, hotels, bars i restaurants (Mòdul A obligatori).
  • Desenvoluparàs recursos personals i habilitats socials, coneixeràs l’entorn professional i obtindràs aprenentatges instrumentals bàsics (Mòdul B obligatori).
  • Obtindràs el títol de graduat/ada en ESO (Mòdul C voluntari).
Durada

1.000 hores, un curs acadèmic.

On s’imparteix

Escola Pia Calassanci (Dual)
Sant Antoni Abad, 54 – Barcelona
Tel. 93 319 32 54
calassanci@escolapia.cat

Demana informació
Cursos d’Accés a Graus