Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració2020-06-16T12:10:42+00:00

Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració

Els programes de formació i inserció (PFI)  són cursos, d’un any acadèmic de durada, per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han promocionat l’ ESO i que volen continuar la seva formació. L’ objectiu dels PFI és proporcionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l’ altre, l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Vols treballar com a ajudant de cuina o cambrer en un restaurant, bar o cafeteria; preparar la prova d’accés a Cicles Formatius Grau Mitjà i treballar actituds que contribueixin al teu creixement personal?

Què aprendràs?
  • Aprendràs a preelaborar aliments, preparar i presentar plats i begudes senzilles, assistir al servei i executar i aplicar operacions tècniques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes. Faràs pràctiques a restaurants i hotels (Mòdul A).
  • Desenvoluparàs recursos personals i habilitats socials, coneixeràs l’entorn professional i obtindràs aprenentatges instrumentals bàsics (Mòdul B obligatori).
  • Obtindràs el títol de graduat/ada en ESO (mòdul C voluntari).
Durada

1.000 hores, un curs acadèmic.

On s’imparteix

Escola Pia Balmes (Dual)
Balmes, 208 – Barcelona
Tel. 93 217 86 12
balmes@escolapia.cat

Escola Pia Igualada (Dual)
Plaça Castells, 10 – Igualada
Tel. 93 803 27 00
igualada@escolapia.cat

Escola Pia Sant Antoni (Dual)
Ronda de Sant Pau, 72 – Barcelona
Tel. 93 441 06 05
santantoni@escolapia.cat

Demana informació
Cursos d’Accés a Graus