Auxiliar d’activitats forestals2020-06-16T12:11:59+00:00

Auxiliar d’activitats forestals

Els programes de formació i inserció (PFI)  són cursos, d’un any acadèmic de durada, per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han promocionat l’ ESO i que volen continuar la seva formació. L’ objectiu dels PFI és proporcionar-los, d’una banda, la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i, de l’ altre, l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

Vols treballar per a la conservació, millora i aprofitament de la muntanya; preparar la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i treballar actituds que contribueixin al teu creixement personal?

Què aprendràs?
  • Aprendràs les operacions auxiliars necessàries per a la conservació, millora i aprofitament de la muntanya, operant amb la qualitat indicada, observant les normes de prevenció de riscos laborals i protecció medioambiental corresponents.
  • Faràs pràctiques en empreses del sector forestal, agropecuari, jardineria, explotacions forestals… (Mòdul A obligatori).
  • Desenvoluparàs recursos personals i habilitats socials, coneixeràs l’entorn professional i obtindràs aprenentatges instrumentals bàsics (Mòdul B obligatori).
  • Obtindràs el títol de graduat/ada en ESO (Mòdul C voluntari).
Durada

1.000 hores, un curs acadèmic.

On s’imparteix

Escola Pia Olot (Dual)
Plaça Clarà, 9 – Olot
Tel. 972 26 02 12
olot@escolapia.cat

Demana informació
Cursos d’Accés a Graus