Auxiliar en establiments hotelers i de restauració 2018-04-03T16:46:44+00:00

Auxiliar en establiments hotelers i de restauració

Vols treballar com a professional bàsic en cuina i restauració; preparar la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i treballar actituds que contribueixin al teu creixement personal?

Què aprendràs?

Aprendràs les operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles en l’àmbit de la producció en cuina i les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en els processos de servei i atenció al client, seguint els protocols de qualitat establerts, observant les normes d’higiene, prevenció de riscos laborals i protecció medioambiental, amb total responsabilitat.

Faràs pràctiques en empreses del sector, cuines, hotels, bars i restaurants (Mòdul A obligatori).

Desenvoluparàs recursos personals i habilitats socials, coneixeràs l’entorn professional i obtindràs aprenentatges instrumentals bàsics (Mòdul B obligatori).

Obtindràs el títol de graduat/ada en ESO (Mòdul C voluntari).

On s’imparteix

Escola Pia Calassanci
Sant Antoni Abad, 54 – Barcelona
Tel. 93 319 32 54
calassanci@escolapia.cat

Escola Pia Luz Casanova
Almansa, 52-54
Barcelona
Tel. 93 359 61 81
luzcasanova@escolapia.cat

Demana informació
Cursos d’Accés a Graus